Annons
Föreställningen ska fyllas med hits och personliga anekdoter. Foto: Christoffer Bendixen

Tar avskalad show på turné – Orup gör dubbla spelningar i Skellefteå

NYHETER Orup tar sin avskalade föreställning "Orup Bara" på turné och kommer till Skellefteå. Den 25-26 februari bjuder han på dubbla konserter i Sara kulturhus.

Annons

Med tio studioalbum och mängder av klassiska hits – sedan genombrottet 1987 har Orup byggt en av svensk pops starkaste låtkataloger. Hans soloshow ”Orup Bara” hade premiär på Rival i Stockholm i våras och är en intim, avskalad tillställning med bara artisten, hans gitarrer och flygel i centrum.

Under hösten sätts föreställningen upp på Draken Live i Göteborg och efter årsskiftet tar Orup showen på turné, som når Skellefteå den sista veckan i februari.

– Bästa alla! Alltså sååå kul! Från januari till maj, från norr till söder! Till mina systrar och bröder, tills rösten försvunnit och fötterna blöder….Sverigeturné!!!!!, hälsar Orup i ett pressmeddelande.

Annons
Föreställningen ska fyllas med hits och personliga anekdoter. Foto: Christoffer Bendixen

”Orup Bara” får dubbla uppsättningar i Sara kulturhus, under den 25 och 26 februari, vilket programchef Sofia Andersson Lundberg är väldigt glad för.

– Vi är så stolta över att kunna välkomna en legendarisk artist som Orup till Sara kulturhus. Hans musik har definierat flera generationer, och det känns fantastiskt att få erbjuda vår publik en så intim och personlig föreställning som ”Orup Bara”. Det kommer att bli en unik upplevelse, konstaterar hon.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons