Annons
Annons

Med regnet hotande..

Annons MOBILE TOP

..tänder vi grillen ändå. Skulle man strunta i att grilla middagen bara för lite regn skulle det inte bli mycket grillat alls.
Ikväll äter vi en norrländsk (så klart) Entrecôte och även Kalventrecôte blir det med en rejäl fettpunkt i mitten.
Eftersom vädret blev så ruggigt (vi laddar för SOLEN som kommer imorrn) så kör vi en vanilg hederlig plåt med rotsaker i ugnen med olja, honung, rosmarin, svartpeppar och flingsalt. Vi grillar även färsk grön sparris och heta tomater.
Passa på att äta sparris nu när de är i säsong!
Sparris
bilden är lånad

Ta av nedre biten (Håll sparrisen med två händer, en i mitten och en längst ner. Bryt ifrån dig så går den av där den ska)
häll eventuellt lite olja på dem och gugga runt försiktigt. Flingsalt på efter du grillat några minuter, klart!
Det är inte helt fel att hyvla lite Parmagiano Reggiano över om man vill..

Ha en härlig fredagkväll!

Annons
Annons
Annons
Annons