Annons
Gästerna Lotta (sång) och Peter (trummor) jammar med bandet; Oscar Åström på bas, Sebasthian Regina på gitarr och Mattias Lindh på klaviatur. Foto: Pressbild

Fortsättning för uppskattat event – blir mer blues-jam i kulturhuset

MUSIK Efter succén under hösten kommer Skellefteå Blues Jam tillbaka vid fyra tillfällen under vintern och våren.

Annons

Det är ett avspänt musikevent där vem som helst kan gå upp och jamma med bandet. Det finns instrument att låna och ja, det går bra att bara sitta och lyssna med.

Skellefteå Blues Jam anordnades i kulturhuset under tre kvällar i höstas. Totalt ska cirka 40 musiker och sångare ha gjort bandet sällskap på scenen, inför fullsatt salong, och för arrangörerna blev evenemanget en succé.

– Det avslappnade konceptet med lösa tyglar har bidragit till stor trivsel för både musiker och publik, konstaterar David Åberg, hotelldirektör på The Wood Hotel, i ett pressmeddelande.

Annons

Eventet är ett samarbete mellan hotellet, Skellefteå Musikaliska och Kulturföreningen Mullberget, som nu laddar för en andra omgång.

– Det har varit kul att spela och sjunga med så många begåvade musiker, vilket är en av anledningarna till att vi i husbandet ville fortsätta att köra, säger Fanny Lundmark som sjunger i bandet.

Skellefteå Blues Jam kommer tillbaka vid fyra tillfällen – den 19 januari, 16 februari, 5 april samt 10 maj – mellan klockan 17.00 och 20.00 på kvällarna.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons