Annons
Sponsrad artikel
Stefan Marklund äger och driver Proconcept Bilvård i Skellefteå.

Ditec i Skellefteå blir Proconcept Bilvård • Nytt namn – samma tjänster: ”Det blir en nytändning”

ANNONS Stefan Marklund har tagit hand om Skelleftebornas bilar i över 30 år, varav de senaste 16 i bilvårdskedjan Ditec. Nu kliver han ur kedjan och fortsätter under namnet Proconcept Bilvård. “Det blir en nytändning”, säger han.

Det var redan i mitten av 80-talet som Stefan Marklund började arbeta med bilvård i Skellefteå. Först som anställd, sedan som delägare i ett bilvårdsföretag och slutligen som helt egen från 2007 då han sålde sin andel och startade företag med sin fru Susann.

– Vi gjorde en satsning på Pool & Spas, som fortfarande är igång, och efter ett tag kombinerades företaget med bilvård varpå företaget Proconcept bildades, berättar Stefan som då valde att ansluta sig till bilvårdskedjan Ditec.

– Det kändes tryggt. Jag vet att de har riktigt bra grejer, säger han.

16 år senare är Stefans bilvård omtalad i Skellefteå. Det finns få i Sverige som har lika lång erfarenhet som honom, och han har blivit känd som väldigt noggrann.

– Kunderna vet att allt görs ordentligt här, in i minsta detalj, säger Susann och ler.

Proconcept Bilvård, som varit en del av kedjan Ditec i många år, håller till vid E4 på Tjärn i Skellefteå, på Tjärnvägen 38.

Trots att Stefan har jobbat med bilvård länge så tycker han fortfarande att det är lika trevligt.

– Det är dels ett bilintresse, men även väldigt tillfredsställande att se slutresultatet när bilen är klar, säger han och tillägger att det absolut bästa är den positiva responsen han får från kunderna och att de återkommer år efter år.

Går ur kedjan

Från och med den 18 december kommer företaget att gå ur kedjan Ditec och istället gå under namnet Proconcept Bilvård. Skyltarna kommer att bytas ut, men i övrigt kommer mycket att vara sig likt på Tjärnvägen 38.

– Det blir nytt namn, men det är fortfarande jag som tar hand om din bil och vi kommer även fortsättningsvis att använda marknadsledande produkter, försäkrar Stefan.

Stenskottsfolie, eller Paint Protection Film (PPF) som det också kallas, är något som blivit populärare de senaste åren. Med PPF skyddar du bilen från stenskott och annan yttre påverkan. “Den syns minimalt, men gör stor skillnad”, säger Stefan Marklund.

De väljer att gå ur kedjan för att känna sig mer fria.

– På senare tid har vi inte haft samma syn som Ditec centralt i hur kedjan ska utvecklas, nu får vi göra mer som vi vill. Det blir en nytändning, säger han.

Det Proconcept Bilvård gör är kort och gott allt inom bilvård: lackskydd, solfilm, stenskottsfolie, tvätt ut- och invändigt, sanering, klädseltvätt och fullständig rekond.

– Om du tar hand om din bil ser den fräschare och snyggare ut, men den blir även enklare att tvätta samtidigt som bilens värde bibehålls till när den ska säljas vidare, säger Stefan.

Skyddande stenskottsfolie

Just stenskottsfolie, eller Paint Protection Film (PPF) som det också kallas, har blivit allt mer populärt de senaste åren. Den supertunna folien monteras på bilen och skyddar mot till exempel stenskott och yttre påverkan som förstör din lack.

– Förut monterade vi den främst på extra känsliga ställen, men numera är det inte ovanligt att klä in hela bilar, säger Stefan.

Stenskottsfolie finns i flera olika paket.

Skyddsfilmen är näst intill osynlig och självläkande, och när den väl tas bort är bilen som ny under.

– Så mycket som bilar kostar idag så är den här typen av lösningar helt klart en investering.

Stefan har som nämnt jobbat med bilvård i över 30 år, och har inga planer på att göra något annat.

– Nej, här kommer jag att bli kvar tills jag går i pension, vilket är ganska många år kvar, säger han och ler.

Proconcept Bilvård

Tjärnvägen 38, 931 61 Skellefteå
0910-70 13 10

Läs mer på vår hemsida »

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från Proconcept Bilvård.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons