Annons
Foto: Arkivbild

Förare stoppade av polis – båda är misstänkta för brott efter kontroll

NYHETER Två män har delgivits misstanke om brott efter att ha stoppats av polisen i går, en i Skellefteå och en i Norsjö.

Annons

Under torsdagen larmades polisen först om en vinglig färd. Bilen stoppades i Norsjö en liten stund senare. Föraren kontrollerades och polisen fick misstankar om att han var narkotikapåverkad, så mannen medtogs för provtagning och förhör.

Han misstänks för tre brott, uppger polisen på sin sajt. En anmälan har upprättats om drograttfylleri, ringa narkotikabrott och även brott mot knivlagen.

Senare stoppades en annan bilist på E 4 i Skellefteå, i höjd med Norrböle. Den föraren, en man i 55-årsåldern, blåste positivt i polisens sållningsinstrument och togs med därifrån. Han misstänks nu för rattfylleri.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons