Annons
Foto: Arkivbild

I helgen: Inbrott, soptunnebränder och kvinna misstänkt för våld med vasst föremål – greps på adressen

NYHETER En kvinna misstänks för grov misshandel efter helgen i Skellefteå. Polisen utreder bland annat även ett inbrott och ett fall av skadegörelse genom brand.

Annons

Det var en dryg timme efter midnatt, natten mot lördag, som polisen larmades om att en man blivit utsatt för våld på en adress i Skellefteå. Polisen åkte ut och en misstänkt kvinna greps på plats.

Hon ska ha vänt ett vasst föremål och mannen fick föras till sjukvård.

Polisen har bland annat hållit förhör och gjort en brottsplatsundersökning i bostaden. Kvinnan anhölls samma natt, misstänkt för grov misshandel.

Annons

Senare på lördagsmorgonen gjordes en nykterhetskontroll på Sörböle, på Laboratorgränd strax efter klockan åtta. Cirka 20 förare fick blåsa och polisen skriver att samtliga var nyktra.

Vid lunchtid inträffade sedan en olycka på E 4 norr om Bureå. En bilist ska ha krockat med en ren, men inga personskador har rapporterats in till polisen. Det är oklart hur det gick för renen och berörd sameby har informerats.

Mitt på lördagen kontaktades polisen även angående en stulen bil som anträffats på Älvsbacka. En patrull åkte dit och bilen kunde snart återlämnas till sin ägare.

Annons

Senare på kvällen larmades polisen om dubbla inbrott i länet. Det är ett hus i Nordmaling och en förskola i Skellefteå som ska ha drabbats, men vad som har stulits är oklart. Två anmälningar har upprättats.

– Polisen arbetar vidare utredningsvägen, skriver polisen på sin hemsida.

Slutligen, vid halv tre-tiden på natten, kallades polisen till Anderstorp där två soptunnor misstänks ha satts i brand. De släcktes och polisen upprättade en anmälan om skadegörelse, men ingen misstänkt var kvar på platsen då.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons