Annons
Hampus Evers, vd på CCO. Foto: Pressbild / Pexels

Två verksamheter går samman och byter namn – tror på stark framtid

NÄRINGSLIV Kommunikationsbyrån Kreatörerna i Skellefteå går samman med sin systerbyrå i Luleå. De samlar kompetensen under ett nytt, gemensamt varumärke.

Annons

Kreatörerna är etablerade i Skellefteå sedan länge och erbjuder tjänster inom design, varumärke- och hemsideutveckling.

De har en systerbyrå i Luleå, Piece of pie, som har byggts upp under de senaste två åren. Där specialiserar de sig på innehållsproduktion som film, 3D, VR och animation, främst avsett för sociala medier, webb och e-handel.

Annons

Nu har byråerna beslutat att gå samman under det nya, gemensamma varumärket CCO. Vd Hampus Evers ser flera fördelar.

– Vi gör denna omvandling för att bli ännu tydligare i vårt erbjudande. CCO blir också ett riktmärke för vilka vi är; partners till våra uppdragsgivare som vill ha ett effektivt, kreativt och långsiktigt samarbete som ger resultat, säger han i ett pressmeddelande.

Annons

De senaste åren har de även fått många fler kunder, både i och utanför Sverige. Det bidrar till att en sammanslagning känns som rätt nästa steg.

– Tillväxten lokalt, nationellt och internationellt har varit god och för oss är detta ett tecken på att vi gör rätt saker och jobbar på ett sätt som många företag gillar. Med ett brett erbjudande inhouse tror vi på en stark framtid trots utmaningar för många.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons