Annons
Vincent Pontare och Salem Al Fakir, som utgör Vargas & Lagola. Foto: Pressbild

Grammis-vinnande duon till Sara – gör sin första spelning i Skellefteå

MUSIK Vargas & Lagola är klara för Sara kulturhus i november.

Annons

Den Grammis-vinnande duon Salem Al Fakir och Vincent Pontare är två av Sveriges mest framgångsrika låtskrivare och producenter, med över åtta miljarder streams i ryggen. En talang som kanaliseras i Vargas & Lagola, som är deras eget artistprojekt.

Resultatet är en blandning av alternativ pop, Americana, folk och psykedelia. Framfört i extravaganta kläder och smink. Duon släppte sitt andra album, ”Mount Alda”, under 2021 och gör sommarens sista liveframträdanden på Gröna Lund nu i veckan, efter två slutsålda Cirkus-framträdanden och en fullsatt spelning på Way Out West.

Annons

Nu är de klara för Skellefteå, tillkännager Artistkontoret på tisdagen. Vargas & Lagola spelar på scen 1 i Sara kulturhus på lördagen den 5 november.

– Vi hälsar Vargas & Lagola välkomna till Skellefteå för första gången, skriver Artistkontoret i ett pressmeddelande.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons