Annons
Den nya banan i Kurjoviken. Foto: Privat

Snart invigs nya padelsatsningen – hockey- och padelproffs på plats

NÖJE Den nya padelbanan i Kurjoviken ska invigas och snart anordnas “Midnight Sun Padel”, där både spanska padelproffs och NHL-spelare ska vara med.

Annons

Vi har tidigare berättat om padelsatsningen: en ny dubbelbana alldeles intill havet i Kurjoviken, Skelleftehamn. Den har stått färdig sedan mitten av juni och nu planeras ett första, större evenemang, i föreningen Kustnära utvecklings regi.

– Det finns ett sådant driv bland företagen här, vilket gör det extra roligt att Skelleftehamn kan addera ytterligare ett evenemang som rivstartar sommaren, säger Thomas “Linge” Lindgren vid Kustnära utveckling, i ett pressmeddelande.

Annons

“Midnight Sun Padel” anordnas på lördagen den 9 juli. Då ska bland annat Melker Karlsson och David Rundblad mötas i en miniturnering med andra NHL-kompisar, skriver arrangörerna, och under eftermiddagen ges 6-12-åringar chansen att provspela gratis. Under ledning av spanska proffs med World Padel Tour-erfarenhet.

Framåt kvällen anordnas sedan en turnering mellan Skellefteås padelhallar, som nu ska göra upp under midnattssolen.

Annons

– Vi har riktiga stjärnor på plats då både hockeyproffs och padelproffs är med. Att komma hit, äta en bit mat och njuta av både padel, musik och miljön. Det vill man bara inte missa, säger Linge.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons