Annons
Foto: Arkivbild

I helgen: Olycka med mopedbil och flera brott – polisen tog bilnycklar

NYHETER Under helgen i Skellefteå uppdagades två misstänkta trafikbrott och ett brott mot knivlagen.

Annons

Under natten till lördag inträffade en singelolycka med en mopedbil i Skellefteå. Den skedde strax efter klockan ett, på E 4 vid Norrböle. Det är oklart exakt vad som hände, och varför, men enligt polisen finns det inga uppgifter om personskador.

Natten därpå stoppades en bilist i centrala stan. Hen blåste positivt och medtogs för provtagning och förhör. Polisen upprättade en anmälan om rattfylleri och beslagtog bilnycklarna, i syfte att förhindra fortsatt brottslighet.

Samma natt stoppades även en annan bil, denna gång på E 4 i centrum. Mannen bakom ratten visade sig sakna behörighet, så polisen höll förhör och upprättade en anmälan om olovlig körning.

Slutligen, under natten till måndag, stannade polisen för att kontrollera en man i Skellefteå. De upptäckte då ett misstänkt brott mot knivlagen. Mannen förhördes och polisen upprättade ytterligare en anmälan.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons