Annons
Foto: Arkivbild

I helgen: Bilbränder, våld och flera brott upptäckta vid kontroll av bil

NYHETER I helgen misstänks två bilar ha satts i brand. Polisen stoppade även en man som bland annat misstänks för rattfylleri.

Annons

Vi har tidigare berättat om det misstänkta rån i motvärnsfallet, som inträffade på Anderstorp på fredagskvällen. Senare under natten, strax efter midnatt, larmades polisen om en misshandel på en adress utanför Skellefteå. De ryckte ut till platsen, där en man i 35-årsåldern greps. Han misstänks för misshandel mot två personer.

Ett dygn senare, under natten mot söndag, larmades SOS om en lägenhetsbrand i Skellefteå. Räddningstjänsten och polisen åkte till platsen klockan 00.38. Det visade sig röra sig om en torrkokning, likaså ett misstänkt fall av allmänfarlig vårdslöshet.

Annons

Klockan 01.55 kom nästa larm. Polisen åkte till Skiftesgatan på Anderstorp, där två bilar stod i brand. Polisen misstänker skadegörelse och har upprättat en anmälan.

Ungefär samtidigt stoppade polisen också en bilist på Anderstorp. Mannen bakom ratten visade tecken på narkotikapåverkan och medtogs därför för provtagning och förhör. Föraren i 30-årsåldern visade sig dessutom sakna körkort. Han misstänks nu för rattfylleri, olovlig körning och ringa narkotikabrott, både innehav och eget bruk.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons