Annons
Sara, Isabella och Kajsa tar över tillsammans. Foto: Pressbild

Trio tar över centrumrestaurang – renoverar och skapar egen meny: ”Brinner verkligen för stället”

MAT Restaurangen och kaféet inne på Citykompaniet, nuvarande Bistro A, får nya ägare. Verksamheten kommer att omvandlas och menyn ska ses över: "Kommer få ett fräscht, uppdaterat koncept"

Annons

Med start den 1 oktober kommer restaurangen att drivas vidare av tidigare personal – Sara Lindquist, Isabella Stegermark och Kajsa Tegelind – som alla tänker stort.

– Vi har arbetat här sedan 2003 och brinner verkligen för stället. Men vi tycker också att restaurangen och kaféet har potential att utvecklas ännu mer, vilket vi nu kommer att påbörja planeringen för, berättar nya delägaren Sara Lindquist i ett pressutskick.

Ägartrion, CK och fastighetsägaren Nordvestor planerar att omvandla restaurangen; en renovering som påbörjas efter årsskiftet. Samtidigt kommer menyn att ses över.

Annons

Vill skapa trevlig mötesplats

Julia Åshjelm, centrumledare på Citykompaniet, berättar om den nya utformningen.

– Restaurangen kommer få ett fräscht, uppdaterat koncept med nytt kök, inredning och ytskikt som går i linje med gallerians övriga renovering. Vi kommer att arbeta tätt tillsammans för att på bästa sätt planera den framtida satsningen, förklarar Julia.

Isabella Stegermark berättar att de vill både bjuda på bra husmanskost och fika, och en trevlig plats att mötas på. Den nya restaurangen får det tillfälliga namnet Bistro.

Annons

– Vi kommer ha stängt några dagar i början av oktober för att byta kassasystem men hälsar alla igen den 5 oktober, tillägger nya delägaren Kajsa Tegelind i pressutskicket.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons