Annons
Foto: Arkivbild

Helgens händelser: Försvinnande, misstänkt rån och grovt rattfylleri

NYHETER I helgen ska bland annat en man ha kört in i ett hus.

Annons

Två personer, en man och en kvinna i 30-årsåldern, misstänks ha stulit varor från en butik i Skellefteå på fredagskvällen. Enligt polisen ska personalen ha försökt ingripa men mannen och kvinnan ska ha motsatt sig, på ett sätt som gör att de nu misstänks för rån i motvärnsfallet. De misstänks också för våldsamt motstånd, uppger polisen.

Senare under natten till lördag larmades polisen till en mack i Skellefteå, också med anledning av en misstänkt stöld. Patrullen har upprättat en anmälan om ringa stöld.

Samma natt inträffade en bilolycka i Sjungande Dalen. Enligt uppgift ska bilisten ha kört in i ett hus. Föraren, en man, blåste sedan positivt i polisens sållningsinstrument. Mannen medtogs för provtagning, förhördes och misstänks nu för grovt rattfylleri.

Annons

Under lördagsnatten sökte polisen även efter en äldre kvinna i Skellefteå, som hade anmälts försvunnen. Hon kom snart till rätta och enligt polisen var hon vid god vigör.

Slutligen, under natten till söndag, ryckte Skelleftepolisen ut till ett samhälle utanför stan. En person ska olovligen ha försökt ta sig in i en bostad på orten. Patrullen kom till platsen, höll förhör och upprättade en anmälan om olaga intrång och ofredande.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons