Annons
Övertagandet sker den 1 september. Foto: Pressbild

Kaffeföretag tar över verksamhet i Skellefteå: ”Kommer bli en fördel”

NÄRINGSLIV Det svenska kaffeföretaget Beans in Cup förvärvar PacsOn Papperspartners kaffeverksamhet i Skellefteå och Umeå.

Annons

Med förvärvet vill Beans in Cup stärka sin position i Norrland och bli en starkare aktör inom sitt område, som är kaffe på arbetsplatser. Övertagandet sker den 1 september.

– Det är med stor glädje vi välkomnar PacsOns kunder till Beans in Cup. Vår stärkta närvaro i norra Sverige kommer bli till en fördel för alla, förklarar vd Johan Åberg.

– PacsOns värderingar harmoniserar bra med våra när det gäller att kunna erbjuda hög kvalité på både kaffe och service, fortsätter Johan Åberg i ett pressmeddelande.

Annons

Även Ulf Wiklund, vd på PacsOn Papperspartner, välkomnar samarbetet. Han ser en långsiktig och bra partner i Beans in Cup, som kan utveckla deras koncept ytterligare.

– Vi känner oss trygga med att våra kaffekunder blir väl omhändertagna och fortsatt får samma goda service, smakupplevelse och fler valmöjligheter, nu när vi väljer att lämna över den delen av vår verksamhet till Beans in Cup, fortsätter Ulf Wiklund.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons