Annons
Foto: Arkivbild

Dubbla händelser på Prästbordet – polisen tog med sig man därifrån

NYHETER På måndagseftermiddagen inträffade två händelser på Prästbordet. Dels ett misstänkt drograttfylleri, dels en viltolycka.

Annons

Strax efter klockan 15.00 stoppade polisen en manlig bilist på Prästbordet. Patrullen fick misstankar om narkotikapåverkan och mannen, som är i 50-årsåldern, medtogs därför från platsen. Han har genomgått en provtagning och polisen har hållit förhör.

Han misstänks nu för drograttfylleri och ringa narkotikabrott. En anmälan har gjorts.

Cirka en timme senare inträffade en viltolycka på Klockarbergsvägen på Prästbordet, när en bilist krockade med ett rådjur. Personen ska inte ha skadats. Hur det gick för rådjuret är oklart, en eftersöksjägare tillkallades för att spåra och kontrollera viltet.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons