Annons
Foto: Arkivbild / Pexels

Polisen uppdagade alkohol- och drogpåverkade turer i Skellefteå

NYHETER I helgen satte polisen stopp för flera misstänkta trafik- och narkotikarelaterade brott. Tre män har delgivits misstanke.

Annons

Klockan 04.18, natten mot lördag: Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i centrum. Patrullen misstänker drogpåverkan och föraren tas med för provtagning. De håller förhör och upprättar en anmälan. Den misstänkte är en man i 20-årsåldern.

Klockan 09.55 på lördag: En patrull observerar en man köra bil fastän han saknar behörighet för det. De får misstankar om berusning, vilket ett blåsprov också slår fast. En anmälan upprättas om grov olovlig körning, rattfylleri samt ringa narkotikabrott.

Klockan 01.03, natten mot söndag: En ny bil stoppas och kontrolleras i centrum. Mannen bakom ratten, en bit upp i 20-årsåldern, medtas även han för provtagning. Patrullen skriver sedan en anmälan om drograttfylleri och ringa narkotikabrott.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons