Annons
Foto: Arkivbild

Helgen i Skellefteå med omnejd: Olovlig körning, knark och bråk

NYHETER Flera misstänks för brott efter helgen i Skellefteå.

Annons

Polisen satte stopp för två misstänkta brott under natten till lördag. Vid klockan 00.20 stoppades och kontrollerades en personbil på Vitberget. Förarens körkort visade sig vara återkallat och hen misstänks nu för grov olovlig körning. En anmälan har gjorts.

Drygt tre timmar senare stoppades en annan bil i Skellefteå. Polisen fick misstankar om förarens tillstånd och tog med sig honom därifrån. Efter provtagning och förhör upprättades en anmälan om drograttfylleri samt ringa narkotikabrott (eget bruk).

Nästa natt nåddes polisen av uppgifter om en misshandel. Vid klockan 00.30 ryckte de ut till en ort norr om Skellefteå. Två män ska ha varit inblandade i händelsen. Det finns inga uppgifter om att någon behövt sjukvård, men en anmälan har upprättats.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons