Annons
Händelsen utspelade sig på Djäknebodasjön. Foto: Google

Isen på Djäknebodasjön brast – traktorförare till sjukhus för vård

NYHETER På onsdagsaftonen gick en traktorförare genom isen.

Annons

På onsdagsaftonen brast isen under en traktor på Djäknebodasjön. SOS larmades klockan 16.54 och en räddningsinsats drog igång. Enligt uppgift till Västerbottens-Kuriren fick traktorföraren, en man i 50-årsåldern, hjälp upp ur det iskalla vattnet.

Mannen fördes till Nus med ambulans och lades in på intensivvårdsavdelningen. Enligt en patientskaderapport från akutmottagningen har han ådragit sig måttliga skador. Det kan exempelvis innebära hjärnskakning, arm- eller underbensfraktur.

Senare på kvällen meddelade polisens kommunikatör Åsa Mjörndal att en patrull har pratat med föraren. En anmälan om trafikolycka har gjorts, utan misstanke om brott.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons