Annons
Baserat på pressmeddelande
Mattias Jakobsson. Foto: Pressbild

Nytt fastighetsbolag etablerar sig – inleder tomtförsäljning: ”Hjärtat brinner för Skellefteå”

NYHETER Det nya fastighetsbolaget Guldbygden har etablerat sig i Skellefteå. Det tillkännager företaget i ett pressmeddelande.

Annons

Bakom fastighetsbolaget står bland andra profilen Mattias Jakobsson, grundare, ägare och vd för byggbolaget ETB Bygg. Guldbygden ska arbeta med försäljning och förvaltning av industrifastigheter, flerfamiljshus och tomter för privatpersoner.

– Hjärtat brinner för Skellefteå och genom det nya fastighetsbolaget vill vi bidra med vår kunskap, erfarenhet och en fortsatt utveckling av staden och kommunen.

– Det är många som fått upp ögonen för Skellefteå som en växande framtidsstad och det finns ett stort intresse från privatpersoner, företag och organisationer både lokalt, nationellt och internationellt att etablera sig här. Det vill vi ta vara på, fortsätter han.

Annons

Säljer tomter i Boviken

Just nu inleds försäljningen av åtta tomter i Boviken, närmast havsbadet och campingen. Tomterna är uppemot 2 037 kvadratmeter stora. Vatten och avlopp finns framdraget till varje tomtgräns, el och fiber finns i anslutning till tomtområdet.

– Boviken är ett högintressant och eftertraktat område. Det är inte mer än en kvart till stan och man har naturen och lugnet in på knuten, säger Mattias Jakobsson.

Området i Boviken. Foto: Pressbild

– Allt fler flyttar till Boviken och bor där permanent. Det har vi tagit fasta på och tomterna är mycket lämpliga för både par och familjer som vill bo i Boviken året runt eller ha sitt fritidsboende där, avslutar Mattias Jakobsson i pressmeddelandet.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Guldbygden
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons