Annons
Sponsrad artikel
Willy och Mattias på Jonas Nilsson Fastighetsförmedling
Med fri besiktning, försäkring och energideklaration är Jnf Skellefteå ett bra alternativ för en trygg bostadsaffär.

Mäklarfirma i Skellefteå erbjuder fri Anticimex-besiktning: ”En tryggare affär för både säljare och köpare”

ANNONS Jonas Nilsson Fastighetsförmedling, med växande kontor i Skellefteå, erbjuder nu fri förhandsbesiktning, dolda felförsäkring och energideklaration vid samtliga försäljningar av villor och fritidshus.

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling, eller “jnf” som de ofta kallas, har de två senaste åren tagit klivet in på Skellefteåmarknaden på allvar. Mellan 2019 och 2020 ökade Skellefteåkontoret omsättningen med 150 procent.

– Det känns kul att allt fler upptäcker fördelarna med vårt sätt att jobba, berättar fastighetsmäklaren Willy Hallin som förmedlat flest bostäder av alla mäklare i Skellefteå 2020 – och ligger på topplistan av de som förmedlat flest i Sverige enligt hittamaklare.se.

Från och med januari i år har Skellefteåkontoret dessutom stärkts upp med Jonas Karlsson som tillsammans med Mattias Olsson jobbar som koordinatorer.

– Vi har alltid två personer, en mäklare och en koordinator, engagerade i varje bostadsförsäljning. Det gör att vi kan lägga dubbelt så mycket energi, och alltid vara tillgängliga för frågor, berättar Mattias.

Jonas Karlsson, Willy Hallin och Mattias Olsson jobbar på mäklarkontoret i Skellefteå.
Jonas Karlsson, Willy Hallin och Mattias Olsson jobbar på kontoret i Skellefteå.

Just flexibilitet och tillgänglighet är ord som återkommer när medarbetarna pratar om företagets arbetssätt. Alla tre är övertygade om att det leder till nöjda kunder.

Vårt mål är alltid att arbeta för att säljaren ska få så bra betalt för bostaden som möjligt.

– Om säljaren vill träffas på kvällen eller helgen så löser vi det. Om det passar bäst att ha en visning klockan 19 på kvällen så löser vi det. Vårt mål är alltid att arbeta för att säljaren ska få så bra betalt för bostaden som möjligt, säger Jonas.

Anticimex

För att göra sina försäljningar ännu tryggare för både säljare och köpare har Jonas Nilsson Fastighetsförmedling nyligen infört fri förhandsbesiktning, dolda felförsäkring och energideklaration vid samtliga försäljningar av villor och fritidshus. Erbjudandet har tagits fram tillsammans med Anticimex.

– För köparen är det självklart en fördel att huset är besiktat, och många gånger kan det vara avgörande för om de vågar lägga det sista budet som de tänkt eller inte, berättar Willy som brukar ta en begagnad bil som exempel för att förklara.

– Tänk att du har två likvärdiga bilar, varav den ena är besiktad. På den besiktade bilen upptäcks några små fel – samtidigt som du inte vet någonting alls om den andra bilen. Vilken skulle du välja?

Anticimex besiktar åt Jonas Nilsson Fastighetsförmedling.
Anticimex samarbetar med Jonas Nilsson Fastighetsförmedling. Foto. Anticimex

Den dolda felförsäkringen som ingår i besiktningen gäller i 10 år, och skyddar dig som säljare mot krav som köparen kan rikta mot dig i efterhand för så kallade dolda fel.

En försäkring som vi rekommenderar alla att ha för att kunna slappna av.

– Det här är en försäkring som vi rekommenderar alla att ha för att kunna slappna av efter försäljningen. Det ska alltid kännas tryggt att sälja och köpa med oss, säger Mattias.

Het bostadsmarknad

Trots pandemin och rejält snöfall den senaste tiden är bostadsmarknaden i Skellefteå het. Att sälja sin villa mitt i vintern behöver inte vara någon nackdel – tvärtom.

– Många vill sälja en viss månad, men då är också konkurrensen bland likvärdiga objekt högre vilket gör att köpkraften fördelas. Att sälja mitt i vintern kan vara precis lika bra, säger Willy som välkomnar alla som går i säljtankar att kontakta Skellefteåkontoret för en trygg och smidig affär.

Fri besiktning, dolda felförsäkring & energideklaration

I samarbete med Anticimex erbjuder Jonas Nilsson Fastighetsförmedling fri förhandsbesiktning (överlåtelsebesiktning nivå 2), dolda felförsäkring och energideklaration vid alla försäljningar av villa/radhus och fritidshus som Jnf genomför. Läs mer om erbjudandet här.

Läs mer på www.jnf.se/skelleftea eller kontakta någon av nedanstående:

Willy Hallin
Reg. Fastighetsmäklare, 076-13 88 777, willy.hallin@jnf.se

Mattias Olsson
Koordinator, 076-80 46 623, mattias.olsson@jnf.se

Jonas Karlsson
Koordinator, 070-58 26 847, jonas.karlsson@jnf.se

Sponsrad artikel

Hela denna sida är en annons från Jonas Nilsson Fastighetsförmedling.
Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på megafonen.nu/annons.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons