Annons
Foto: Arkivbild

Flera trafikkontroller i Skellefteå – nya fall av felaktig belysning

NYHETER Här är resultatet av polisens arbete i måndagstrafiken.

Annons

På måndagseftermiddagen genomförde polisen tre trafikkontroller. Enligt polisens kommunikatör Marie Andersson hölls den första på E 4 i centrum, där tre förare bötfälldes. Två av dem körde för fort. Den tredjes fordon var belagt med körförbud.

Senare hölls en annan trafikkontroll på väg 95 vid Degerbyn. Även här delade polisen ut tre ordningsböter, till personer som alla hade felaktig belysning på sina fordon.

Slutligen kontrollerade polisen trafiken på väg 372 i höjd med Morön. Ännu en gång bötfälldes tre förare på grund av felaktig fordonsbelysning. Enligt Marie Andersson ska bland annat dimljus ha använts på ett felaktigt sätt. Annan belysning var trasig.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons