Annons
Jonas Nilsson och Magnus Lindkvist är två av de som jobbar med att producera innehåll till Megafonens produkter.

Året 2020: ”Inte som vi planerat – men med en lyckad webbsatsning som resultat”

NYHETER Ingen hade kunnat ana hur detta decenniums första år skulle bli.

Annons

***

Vid starten av 2020 hade vi på Megafonen stora planer för året. Vi planerade att utöka vår redaktion, göra en rejäl satsning på webben och fira 10 år som företag med en stor fest.

Festligheterna blev som du förstår inställda, men satsningen på webben hann vi genomföra.

Och så här i efterhand är jag glad att anställningspapperen för vår nya kollega Jonas var påskrivna innan pandemin drog in över landet. Hade de inte varit det är jag rädd att handbromsen dragits åt, och webbsatsningen lagts på is.

Annons

Nu har vi istället kunna utveckla vår hemsida från att främst handla om nöje till att bli en nyhetssajt att räkna med. Dagligen rapporterar vi om saker som händer i Skellefteå – allt från nyetableringar och evenemang till polisnotiser och artiklar om covid-19.

Vi har under året gått från att ha vimmelbilder som vårt största dragplåster – till att vara en sajt där Skelleftebor kan hålla sig uppdaterade om vad som händer i stan.

Till nästa år planerar vi att fortsätta vår satsning på snabba nyheter, men vi hoppas så klart även att läget i världen ska förbättras så att vi kan fylla på vårt välbesökta vimmelgalleri igen.

Fram till dess bjuder vi nedan på våra topp 10 mest lästa artiklar 2020 – och passar på att önska er alla ett riktigt gott nytt år!

/Magnus Lindkvist, chefredaktör

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons