Annons
Baserat på pressmeddelande
Darren Nowick. Foto: Skellefteå AIK

Nowick förlänger med Skellefteå AIK: ”Känns oerhört spännande”

SPORT Han anslöt under februari och gjorde allt mer minnesvärt med sin uppoffrande spelstil. Detta ska vi nu få se mer av. Darren Nowick har förlängt sitt kontrakt till 2022, skriver Skellefteå AIK i ett pressmeddelande: "Det var en no-brainer att skriva på"

Annons

Darren Nowick hämtades in från Västervik strax innan transferfönstret stängde i mitten av februari. Han lämnade snabbt ett avtryck med sin stora arbetskapacitet och frenetiska forechecking. Nu står det klart att forwarden blir kvar i två säsonger till.

Darren Nowick berättar i pressmeddelandet att det känns fantastiskt.

– Bara att vara där förra säsongen var en jättebra upplevelse och jag har enbart bra saker att säga om organisationen. Supportrarna och staden i allmänhet är enastående så det var en no-brainer att skriva på en förlängning, säger han.

“Ett väldigt gott intryck”

Darren Nowick kom in i laget snabbt och stod för 4 poäng under de 11 matcherna han gjorde i svartgula tröjan under säsongen 2019/2020.

– Jag är rätt nöjd med vad jag hann åstadkomma och att få ytterligare två år att bygga vidare med den här gruppen känns oerhört spännande. Jag ser verkligen fram emot det, berättar forwarden, som ansluter till laget i mitten av september.

Annons

Skellefteå AIK:s GM Erik Forssell är nöjd att få behålla den arbetsamme amerikanen.

– Vi är glada att vi fått ihop en lösning med Darren över två år, säger han.

Han gjorde ett väldigt gott intryck under den korta tid han var här, både som spelare och person. Han är användbar på många sätt men jag tycker att hans intensitet och forechecking är det som sticker ut mest, fortsätter Erik Forsell.

Det nya avtalet med Darren Nowick sträcker sig över säsongen 2021/2022.

Denna artikel är baserad på ett pressmeddelande från Skellefteå AIK
Artikeln kan ha justerats av Megafonens redaktion, men texten härstammar från ovan nämnda företag/organisation. Har du också ett pressmeddelande på gång? Skicka det gärna till oss på redaktion@megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons