Annons

Premiär för Svarttjärns Räjsingbana i helgen – kan bli sista revyn för rutinerade gänget: ”Allt har ett slut”

NÖJE Gänget bakom Henrys Revy kliver upp på scenen för att bjuda på en storslagen show på Verandan.

Annons

I helgen är det premiär för den stora revyproduktionen Svarttjärns Räjsingbana. Årets revy utlovar en fartfylld upplevelse med sketcher och musik där allt från racingbanor i glesbygden, köproblematik och bussturer till brofrågor och Donald Trump avhandlas.

Förutom de erfarna revyrävarna Mats Bohman, Bengt Öhman och Thomas Löfgren är i år även skådespelaren och sångerskan Saga Eserstam, samt bandet Ben Carbine & the 18-wheelers, med på scen.

– Saga är årets stjärnskott som är en injektionsspruta laddad med humor, ironi, satir och dessutom en av Skellefteås bästa sångerskor, säger Mats Bohman.

Annons

Årets revy ”Svarttjärns Räjsingbana” blir dock den sista revyn som Mats, Bengt och Thomas kommer att sätta upp som kombinerad revy och matupplevelse på Verandan i Skellefteå.

– Det har varit en fantastisk resa att utveckla och bjuda publiken på ett uppskattat totalkoncept där det erbjuds revy, god mat och ombonad trivsam miljö under en helkväll. Men allt har ett slut, säger Mats och fortsätter:

– I och med årets storsatsande revy har vi nog kommit så långt man kan komma med att utveckla scenrummet på Verandan med scenografi, scener, ljud/ljus och bildproduktion.

Annons

Är detta den sista revyn ni gör?

– Detta är slutet på Henrys Revy som krogshow och vi har inga planer på revy nästa år. Vi lägger dock inte ner bolaget Bröderna Henrys MB AB som har fler affärsben att stå på, säger Mats.

Det står även klart att det inte heller kommer att bli någon sommarrevy i Örviken sommaren 2020.

– Om vi kommer tillbaks i någon annan form eller i något annat forum kan vi inte svara på. Det beror på om vi brinner igång på någon ny galen idé som har tillräckligt med bränsle för att driva en stor revyproduktion.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons