Annons
Sponsrad artikel

Nu har de första familjerna flyttat in på Södra Karlgård: “En bra investering”

ANNONS Monica och Andreas flyttade denna sommar med sina två barn till Södra Karlgård. “Vi såg många fördelar med det här projektet”, säger Monica.

Det var Monica Dahlin som la fram idén om att flytta till Södra Karlgård.

– Jag såg lägenhetens planlösning i en annons. Storleken, läget och den fantastiska balkongen var det jag fastnade för – och att det fanns två badrum med dusch, berättar hon när vi sätter oss ner vid det stora köksbordet i den nyinflyttade lägenheten.

Hennes partner Andreas Hedlund var mer tveksam.

– Vi hade ett hus som vi renoverat i tio år och jag hade svårt att släppa det, men insåg samtidigt att våra barn som nu blivit tonåringar inte använde gården på samma sätt längre. Att flytta till lägenhet kanske inte skulle vara så dumt, säger han.

En av de saker som övertygade Andreas var möjligheten att se lägenheten genom virtual reality, VR.

– Det var en riktigt häftig grej. Då kunde man kliva in i lägenheten och se den framför sig i 3D vilket gjorde mig mer sugen, säger han.

Alla lägenheter på Södra Karlgård har rymliga balkonger som är delvis eller helt inglasade.

Sedan de bestämt sig för att köpa lägenheten har de aldrig ångrat sig.

– Både Mäklarhuset och Grönbo som bygger husen har varit otroligt lättsamma och tillmötesgående. Vi har till exempel fått vara med och bestämma hur saker ska se ut, och till och med fått möjlighet att öppna upp en vägg i köket för att skapa en unik bardisk, säger Monica.

HÖG KVALITÈ
Att det är nyproducerade lägenheter är också något som Monica och Andreas ser som en fördel.

– Vi har renoverat tillräckligt i vårt tidigare hus så det känns skönt att slippa det nu. Dessutom är det genomgående hög kvalité på all interiör – allt från golv och väggar till kök och badrum – så det kommer att hålla ett bra tag, säger Andreas och visar att stommen i köket är av ek.

– De har inte snålat in på något, säger Monica.

Så här ska det nya kvarteret se ut när allt är klart.

Lägenheten Monica och Andreas flyttat in i är 124 kvadratmeter. Lagom nu när barnen bor hemma, men möjligen väl stor i framtiden.

– Jag är dock övertygad om att den här lägenheten kommer att gå att sälja den dagen vi skulle vilja det. Vi ser det som en bra investering. Det känns tryggt, säger Andreas.

FLER FLYTTAR IN
Mattias Henriksson, ansvarig på Grönbo AB som bygger husen, gläds med de inflyttade samtidigt som arbetet med resterande byggnader på Södra Karlgård fortsätter.

– Inflytt i nästa hus beräknas inom några veckor, och innan årsskiftet ska alla fem hus vara redo att flytta in i, säger han.

Planerar ni fler bostadsprojekt i Skellefteå?

– Ja, vi hoppas och tror på fler liknande projekt. Men var och hur är inte klart än, säger Mattias.

Megafonen Native


 

 

Vill du också bo
på Södra Karlgård?

10 av 57 lägenheter finns fortfarande till försäljning!

Se planlösningar, fler bilder och lediga objekt på sodrakarlgard.nu – klicka här »

Mäklarhuset Skellefteå
Stationsgatan 12, Skellefteå
Tel: 0910-20 00 50
skelleftea@maklarhuset.se
www.maklarhuset.se/skelleftea
www.sodrakarlgard.nu


SPONSRAT INLÄGG: Hela denna sida är en annons från Mäklarhuset Skellefteå

Sponsrade artiklar är en del av Megafonens utbud av annonser. Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu eller läs mer på www.megafonen.nu/annons.


Annons
Annons
Annons
Annons
Annons