Annons

Molly Sandén till Skellefteå – spelar vid Bryggarbacken i sommar

NÖJE I samband med Energy ConFusion 2019 kommer Molly Sandén till Skellefteå för en spelning vid Bryggarbacken.

Annons

Energy ConFusion 2019 arrangeras i Skellefteå 3-5 juni av North Sweden Cleantech och är en internationell konferens och mötesplats i Skellefteå för framtidens hållbara energilösningar.

I samband med detta kommer Molly Sanden till Skellefteå för en spelning, där allmänheten är välkomna, vid Bryggarbacken tisdag den 4 juni.

– När en såhär stor konferens kommer till Skellefteå känns det viktigt att vi tillsammans kan bredda utbudet för besökarna men även Skellefteborna. Förra året hade vi en scen nere vid Bryggarbacken för första gången, vi gillade verkligen konceptet så vi kör på det igen. Sen hoppas vi att restauranger och butiker hakar på, kanske håller kvällsöppet och skapar en skön kväll. Man kommer kunna gå ut och in från det lilla området vid Bryggarbacken så en picknick med fin musik tror vi folk skulle må bra av, säger Sofia Andersson Lundberg från For Events.

Alla åldrar är välkomna till konserten, men biljett måste köpas.

Annons

Molly Sandén har sjungit i hela sitt liv och är idag en av våra största, svenska röster. Våren 2018 släppte hon albumet ”Större”, hennes första album helt på svenska. Albumet har snart nått platina i Sverige och mötts av ett fantastiskt mottagande av såväl kritiker som fans.

Själva konferensen Energy ConFusion fokuserar på lösningar för att möjliggöra en framtid med ren energi där diskussioner kring bland annat elektrifiering, energilagring och smarta energilösningar kommer att föras.

– För att lyckas fortsätta den positiva näringslivsutveckling som sker i regionen inom de hållbara näringarna är en avgörande faktor att fler människor upptäcker de karriärmöjligheter som finns här. Och då är också upplevelsen av platsen som bostadsort avgörande. Ett samarbete där vi kan skapa en samlingsplats för våra tillresta gäster och Skellefteåborna känns därför helt rätt, säger Sanna Orellano som projektleder Energy ConFusion.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons