Annons
Alexander Engström, 16 år, från Skellefteå. Foto: Pressbild

Ny musik: Alexander Engström släpper fyra nya låtar

MUSIK Ny EP av Alexander Engström från Skellefteå släpptes idag på Spotify.

Annons

Alexander Engström från Skellefteå blev uppmärksammad i början av 2017 efter att hans första låt The Lake blivit viral. Han fick då bland annat vara med i TV-program som Malou efter 10 på TV4 och Breaking News på TV5.

Sedan dess har han släppt en rad låtar – och är nu aktuell igen med sin första EP. EP:n, som har titeln ”Part of me”, innehåller fyra låtar med relativt olika nyanser. Allt ifrån den popiga och medryckande ”I could never imagine” till den lugna och vackra ”Goodbye”.

– Det känns fantastiskt att äntligen få släppa den här EP-n efter långt och hårt arbete. Tanken är att EP-n ska visa flera sidor av mig. Det har hänt så mycket i mitt liv sedan jag släppte min första låt och det har varit en berg och dalbana, men jag är så tacksam för vart jag står idag och för den resa jag fått göra. Den här musiken är en del av mig, säger han i ett pressmeddelande.

Alexander är också aktuell med ett uppträdande på Visavägen-galan på Vasateatern den 19 november. Det är en gala där artister som Miriam Bryant och Niklas Strömstedt uppträdd tidigare år.

Musik och text på de nya låtarna är som vanligt skrivna av Alexander själv som nu börjat på gymnasiet med inriktning musik.

Lyssna på Alexanders nya låtar här:

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons