Annons

Händer i helgen 13-15/10

Annons

På lördag är det dags för Familjeimpro på Västerbottensteatern. Foto: Ulf Johansson

NÖJE Improvisationsteater, nattklubbar och pubquiz. Här får du tips på vad som händer i Skellefteå den här helgen.

Fredag 13/10 2017

Västerbottensteatern: Alice Babs – mamma & idol. Publiken bjuds på glimtar från några av Alices fantastiska samarbeten med musikaliska storheter. Swing, schlagers, barnvisor och jazz blandas här med personliga berättelser och anekdoter från Titti och Ehrlings egna upplevelser tillsammans med Alice vid sidan av och från scener och skivstudios, alltifrån Tittis allra första skivinspelningar med sin mamma på 50-talet till Alice allra sista turné tillsammans med just Titti & Ehrling 12.00 i samband med lunchsoppa.

Verandan: Friday Live Night – en after work-inspirerad tillställning med underhållning. Ikväll med Leo Englund.

Brygg CC: Nattklubb för de över 18 år. Fredagsbrygg 18+. Öppet 22.00-02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

O’Learys, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

Lördag 14/10 2017

Västerbottensteatern: Improshow för familjer kl 13:00 & 15:00. Med Familjeimpro vänder sig UngHästen till hela familjen med en föreställning byggd helt på improvisation. Som vanligt när det gäller improvisationsteater så spelas scener helt utifrån förslag och idéer från publiken.

Folkets Hus Skelleftehamn: Folkets Hus och Parker livesänder den ystra Trollflöjten från Metropolitan i New York med bland andra Golda Schultz och Kathryn Lewek i rollerna. Den 14 oktober 19.00 visas den på ett stort antal av våra biografer runt om i Sverige – varav Skelleftehamn är en.

Nordanåteatern: Försvinnandet – ett familjedrama om vad som händer när Alzheimers sjukdom drabbar en i familjen, och när tillvaron inte längre är som den en gång var. Arrangeras av Skellefteå Riksteaterförening 19.00 på Nordanåteatern.

Klubb V: DJ Felix med tema Traffic Light.Nattklubb 20+. Öppet 22.00-02.00.

Brygg CC: Nattklubb 20+ med tillrest DJ Valentino Rojas. Öppet 22.00-02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

O’Learys, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR och Old Williams håller också öppet.

Söndag 15/10 2017

Bishops Arms: Varje söndag fram till jul är det pubquiz, tillsammans med Quizmastern Patrik J. Quizet startar kl. 19.00.

För tips om utställningar och fler föreställningar – besök Visit Skellefteås kalender här »

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons