Annons

Populära artister på Brygg

Annons

Rhys, till vänster, och Tjuvjakt, till höger, är två av dem som kommer till Brygg CC i Skellefteå denna höst. Foto: Pressbilder

NÖJE Sommaren är över – men Brygg CC drar inte ner på tempot. Tvärt om ökar de och presenterar flera populära akter för hösten.

De fyra musikakter som presenterades på onsdagen var DJ Nikolaj (15 september), Champion J.R. (16 september), Tjuvjakt (7 oktober) och Rhys (21 oktober).

Utöver dessa tre artister kommer några av de absolut bästa klubb-DJ:s som finns i Sverige att besöka Brygg. Vi jobbar även med att förbättra upplevelsen för våra gäster. Som det känns nu så var sommaren bara en uppvärmning inför hösten, säger Tobias Norrfors, delägare i Brygg CC.

Champion J.R. – Johan Rensfeldt – är mest känd som frontman för Movits!, men har nu satsat på en solokarriär.

Johan är en underhållare av högsta klass och det är väldigt svårt att stå still när du hör hans nya låtmaterial, säger Tobias.

Tjuvjakt är ett etablerat hiphop-band som det senaste året bland annat släppt hiten Tårarna i halsen som spelats nära 19 miljoner gånger på Spotify.

– Tjuvjakt behöver ingen introduktion, Tårarna i halsen är en av de mest populära låtarna i Sverige det senaste halvåret. De ger allt på scenen och kommer att lyfta taket på Brygg.

Sist men inte minst i detta släpp presenteras Rhys – en 19-årig svensk artist som gjort succé med de två låtar hon hittills släppt: Swallow Your Pride och Last Dance. Låtarna har spelats 6 respektive 16 miljoner gånger på Spotify och i somras stod hon till exempel på festivalen Way Out Wests scen i Göteborg.

Last dance har nog alla hört på radio eller dansgolven det senaste året. Jag älskar låten! Hon kommer med nytt material nu under hösten och jag är övertygad om att de kommer att synas på listorna också, säger Tobias.

Hur tänker ni kring artistbokningar på Brygg – är det något ni kommer fortsätta satsa på?

– För oss handlar det inte så mycket om artister eller ej, utan om vilken stämning vi vill uppnå. Det viktigaste är att hitta personer som kan hjälpa oss att skapa en fantastisk stämning. Vi handplockar DJ:s och artister från hela vårt avlånga land och försöker hitta personer som är riktigt duktiga på vad de gör, oavsett om de är ett stort affischnamn eller ej. Det kommer definitivt att bli fler artistbokningar på Brygg framöver och vi tar gärna emot tips från våra besökare, säker Tobias.

 

Lyssna på Ryhs här

Lyssna på Tjuvjakt här:

Lyssna på Champion J.R:

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons