Annons

Händer i helgen 23-25/3

Annons

På torsdag och fredag finns chansen att besöka UF-mässan på Balderhallen i Skellefteå. Foto: Ung Företagsamhet

NÖJE UF-mässa, magi och nattklubbar. Här får du tips på vad som händer i Skellefteå den här helgen.

Torsdag 23/3

Balderhallen: På UF-mässan Entreprenörskap på riktigt 2017 hittar ni 146 fantastiska UF-företag som ställer ut med sina varor och tjänster. Inspirationen, drivkraften och företagsamheten kommer att sprudla och som besökare kommer du att häpna över all kreativitet som fyller mässhallen. Fri entré båda dagarna. Öppet 17.00-20.00 på torsdagen och 9.00-14.00 på fredagen.

Skellefteå Kraft Arena: Kvartsfinal 4 mellan Skellefteå AIK och Frölunda HC spelas ikväll på Skellefteå Kraft Arena. Se matchen på plats eller någon av stadens sportpubar.

Västerbottensteatern: Vad skulle hända om Norrland bröt sig loss från resten av Sverige? Den tanken prövar Västerbottensteatern i den nyskrivna pjäsen Darling Dorotea, som är inspirerad av västerbottningars egna ord och tankar. Spelas i Skellefteå torsdag, fredag, lördag och söndag!

Fredag 24/3

Balderhallen: UF-mässan fortsätter på fredagen. Fri entré båda dagarna. Öppet 17.00-20.00 på torsdagen och 9.00-14.00 på fredagen. Kom ihåg kontanter då det finns mycket att handla!

Verandan: Friday Live Night – en after work-inspirerad tillställning – fortsätter med musikquiz från ca 20.00.

Klubb V: Nattklubb 18+ när After Ski Team kommer på besök till Skellefteå. 22.00-02.00.

Brygg CC: Nattklubb #Fredagsbrygg 18+. Öppet 22.00-02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

O’Learys, Tacobar, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

Lördag 25/3

Verandan: Creedence Tribute med låtar från hela Creedence och John Fogertys karriär. Allt snyggt, humoristiskt och professionellt sammanvävt av bandet och konferencieren tillika ”musikdoktorn” Ulf Henningsson. Från 19.00.

Balderhallen: Joe Labero har förbluffat människor över hela jordklotet med sin förtrollande gåva och nu är han äntligen tillbaka på svensk mark – för att fira 30 år som magiker. Men också för att vända uppochner på allt du trodde var möjligt eller omöjligt. Den här lördagen kommer han till Skellefteå för att förtrolla publiken i Balderhallen. Start 19.30.

Nordanå: Dansuppvisningen Spänsta med Birgitta – av och med Carl Olof Berg. Här framför koreografen Carl Olof Berg den svenska prinsessan Birgittas motions- och bantningsprogram med titeln Spänsta med Birgitta från 1967 men också dans signerad det tidiga 1900-talets dansrebell Isadora Duncan. Föreställningen ”Spänsta med Birgitta” kan beskrivas som en blandning av ett skruvat Friskis-pass, en monolog om svensk folkhemshistoria och en drömsk dansupplevelse. Klockan 15.00 på Nordanå.

Klubb V: Nattklubb 20+ med DJ Move. Öppet 22.00-02.00.

BryggCC: Nattklubb #Lördagsbrygg 20+, 22.00-02.00.

Carl-Viktor: Kvällens trubadurer underhåller från 22.00. Öppet till 02.00.

O’Learys, Tacobar, Bishops Arms, Bryggargatans Bar, New GR, och Old Williams håller också öppet.

 

För tips om utställningar och fler föreställningar – besök Visit Skellefteås kalender här »

Trevlig helg!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons