Annons

”Bra service & tillgänglighet”

Annons

Lennart Larsson, Yamaha Center, Anders Häggman, Burlin Motor och Mattias Lundström, Skelleftebygg.

ANNONS När ett av Skellefteås mest anlitade byggföretag, Skelleftebygg, skulle välja leverantör av bilar och släpvagnar föll valet på Burlin Motor och Yamaha Center. ”För oss föll avgörandet på helhetslösningen de kan erbjuda oss”, säger Mattias Lundström, ägare av Skelleftebygg.

På parkeringen utanför bygget i Boviken står flera blå bilar och släpvagnar parkerade. De används dagligen av Skelleftebyggs anställda för att ta sig till sina aktuella byggprojekt runt om i Skellefteåområdet.

– För oss är det enormt viktigt att bilar och släpar fungerar som de ska. Som företag är personalen det värdefullaste vi har och vi måste hålla dem i produktion – inte på verkstaden, berättar Skelleftebyggs ägare Mattias Lundström som för snart två år sedan köpte tio bilar och släpar av Burlin Motor/Yamaha Center i Skellefteå.

– Avgörandet föll främst på helhetslösningen med bra service och tillgänglighet. Burlin Motor och Yamaha Center finns under samma tak och de svarar alltid i telefon när vi ringer.

I avtalet ingår bland annat service av släparna med däckbyten två gånger per år.

– Släparna används enormt mycket och rullar lika långt som bilarna. Genom att göra service relativt ofta så förlänger vi livslängden och undviker problem som kan göra dem ståendes, berättar Lennart Larsson, Yamaha Center, och tillägger:

– Dessutom har vi alltid en extra släp tillgänglig för Skelleftebygg att låna ifall det skulle behövas.

Mattias Lundström, Skelleftebygg.

4P:s hantverkarsläp är lätt och går fint efter vägen.

– Jag trodde att de skulle vara skrot efter några år med tanke på hur mycket vi använder dem, men efter två år ser de mycket bättre ut än jag trott, säger Mattias som köpte ytterligare fem släpar förra året.

– Helheten med en bra släp, bra service och tillgänglighet gjorde att vi fortsätter med konceptet. Vi är fantastiskt nöjda.

Som nämnt har Skelleftebygg även beställt bilar från Burlin Motor. Tio Skelleftebygg-målade bilar av modellen Toyota Proace rullar på vägarna.

– Det är riktigt fina bilar och helt rätt produkt för vår verksamhet – och precis som med släparna så finns alltid en lånebil redo för oss om något skulle krångla, säger Mattias.

Megafonen Native


Burlin Motor & Yamaha Center

Varugatan 8, Solbacken Skellefteå
www.burlinmotor.nu
skelleftea.yamahacenter.com

Vill du också ha en enkel och smidig lösning för ditt företag?
Kontakta Lennart Larsson. Yamaha Center, (0910-71 44 20) eller Anders Häggman, Burlin Motor, (0910 – 71 44 00) så berättar de mer!


Sponsrat inlägg: Hela denna sida är en annons från Burlin Motor.

Vill du också ha en sponsrad artikel? Kontakta oss på info@megafonen.nu så berättar vi mer.


Annons
Annons
Annons
Annons
Annons