Annons

E-type klar för Stadsfesten

Annons

E-typeE-type Foto: Fredrik Etoall

NÖJE Det har gått sju år sedan E-type spelade på Stadsfesten i Skellefteå – men nu är det dags igen.

Det skriver Stadsfesten i ett pressmeddelande.

– E-type kommer att värma upp Stadsfesten under Preparty-förfesten. Han har varit en sällan skådad hitmaskin med låtar som ”Set The World On Fire”, ”This Is The Way”, ”Here I Go Again”, ”Russian Lullaby”, ”Paradise”, ”Life”, ”Angels Crying”, ”Campione 2000” m.fl, skriver de och fortsätter:

– I Skellefteå är han närmast en ikon då han gång på gång fyllt torget vid sina spelningar. I sommar är det 7 år sedan sist och han lovar showen under torsdagskvällen den 29 juni ska bli något alldeles extra.

Sedan tidigare är Magnus Uggla, heavy metal-bandet Airbourne och house-stjärnan Sebastian Ingrosso bokade till festivalen som arrangeras den 28 juni till 2 juli.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons