Annons

Trästockfestivalen fyller på

Annons

katohjartaPå bilden: Katohjärta

NÖJE En månad till Festival och Trästock avslutar line-upen med massvis av kultur.

Mer musik, dans, film, stand-up, teater, konst, live-podcast, skatetävling och silent disco till Trästockfestivalen 2016. Tillsammans med vår samarbetspartner Folkhemmet erbjuds som tidigare år ett brett utbud av kultur för stora och små på deras område. Det blir teater, dans, pyssel, musik, sagostund mm. Detta skriver arrangören i ett pressmeddelande idag och fortsätter.

Tillsammans med Skellefteå Skateförening bygger vi en grym miniramp där det blir tävling, friåkning och griptape workshop. Filmfestivalen är likt förra året placerad utomhus, sommarens trevligaste film-picknick. Tillsammans med Film i Västerbotten bjuder vi på några av länets bästa och färskaste filmer. Även förra årets succé silent disco är tillbaka, svettigt dansgolv garanteras alltså båda festivalkvällarna.

Man fyller även på artistutbudet ytterligare. Bland annat kommer följande akter att uppträda: Katohjärta, Sista brytet, Chicagojazzen Arkestra, Ænimus och Birchwood Sparks.

Sedan tidigare är det klart att bland annat Movits!, Rebecca och Fiona, Sofia Janok, Sofia Karlsson och Feral ska uppträda på årets Trästockfestival, som äger rum den 22-23/7 på Nordanåområdet.

För fullständig line-up besök deras hemsida HÄR.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons