Annons

Så ska sportbaren renoveras

Annons

Kristoffer LundströmKristoffer Lundström, som sedan tidigare bland annat äger Stadshotellet, är ny ägare av Allstar i Skellefteå. Foto: Arkivbild.

NÖJE Den 15 mars tog Kristoffer Lundström över Allstar och nu planeras en uppfräschning av lokalen: ”Grejerna är beställda och produceras i detta nu”.

I samband med att Allstar förlorade sitt alkoholtillstånd i början av mars tog Kristoffer Lundström – som sedan tidigare bland annat äger Stadshotellet och Malmia Hotel – över som ägare av sportbaren i centrala Skellefteå.

– Vi har haft Malmia Hotels frukostservering i Allstars lokaler vilket inte varit helt okomplicerat då det ibland krockat. Nu kommer personalen att tillhöra samma familj vilket jag tror blir bättre för alla, berättar han för Megafonen.

Sportbaren kommer att fortsätta drivas som en Allstarrestaurang.

– Allstar är ett uppskattat koncept, inte minst i Umeå och Luleå där de har lyckats väldigt bra. Jag tror på att en sportbar vid torget är helt rätt i Skellefteå, säger Kristoffer som planerar en renovering av lokalerna.

– Men det blir mest troligt efter att slutspelet är klart. Det känns trist att stänga ner två veckor mitt under Skellefteå AIK:s jakt på guldet.

Vad är det ni ska bygga om?

– Golv, väggar och tak ska ses över. Sen är TV-systemet inte up to date och vi ska byta ut möbler och klä om sofforna. Det mesta i lokalen är 6-7 år gammalt och behöver en uppfräschning. Grejerna är beställda och produceras i detta nu.

Allstar kommer även att fortsätta att bedriva nattklubbsverksamhet.

– Det är den enda nattklubben som erbjuds för 18-åringar och i en stad som Skellefteå tycker jag att det måste finnas något även för dem. Det finns inte utrymme för så mycket artister i lokalen, men vi har pratat om temakvällar och DJ:s. Exakt vad det blir vet vi inte nu men vi ska känna oss för.

Kristoffer äger nu Stadshotellet med Verandan, Malmia Hotel med Allstar – och snart även det nya hotellet som ska byggas vid Kulturhuset.

– Jag tror på Skellefteå. Det är en positiv anda och alla driver framåt. Bara på det år som jag hunnit bo här har det hänt mycket och öppnat flera restauranger.

– Det tycker jag är bra och jag är gärna en del i den utvecklingen, säger han.

Artikeln publicerades ursprungligen i Megafonentidnignen 3 2016:

Klicka HÄR för att läsa tidningen i helskärm.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons