Annons

”Unikt och effektivt koncept”

Annons

Erik MarklundErik Marklund.

HÄLSA Defence Lab – som kombinera självförsvarsteknik med träning – växer snabbt i världen och snart startar det i Skellefteå.

Erik Marklund är huvudtränare för det nya konceptet som kommer att starta på Soo Shim High Performance Center i början av april.

– Det är ett unikt och effektivt självförsvarskoncept som till stor del fokuserar på hur du ska försvara dig mot flera personer om det skulle behövas, berättar han men poängterar att det inte är någon kurs.

– Nej, det här är ett träningsformat som du tränar regelbundet och det finns material för att utvecklas i flera år.

För vem passar det här?

– Alla som är över 14 år får delta och det är anpassningsbart för att passa personer med olika förutsättningar. Det går att skala ner övningarna från att vara avancerade till att bli väldigt enkla.

Defence Lab har vuxit stort i världen de senaste åren och nu har det blivit Sveriges tur. Skellefteå blir andra stad i landet som erbjuder konceptet.

– Det växer så att det knakar och det är på gång att öppnas på fler orter. Det som är så bra med konceptet är att det hela tiden uppdateras och använder sig av de senaste teknikerna, vilket gör att det är anpassat för dagens samhälle och situationer som kan uppkomma.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons