Annons

Nytt datum för Black Moose

Annons

DJ Black Moose PressbildDJ Black Moose. Foto: Pressbild

NÖJE Brygg CC annonserade för några veckor sedan om att DJ Black Moose, utsedd till Sveriges bästa hiphop-DJ de senaste tre åren, skulle spela i Skellefteå den 12 mars.

Nu väljer Brygg CC att flytta spelningen till den 19 mars.

– Anledningen till att vi byter datum är att vi känner starkt för Skellefteås hiphop/rap/urban-publik och scen. Kulturföreningen Mullberget har nyligen meddelat att de kommer att hålla en workshop och konsert med Umeårapparen Cleo tillsammans med Gåskören den 12 mars. Vi respekterar verkligen det arbete KF Mullberget gör för Skellefteås ungdomar och vi tror att det här blir den bästa lösningen, säger delägaren Jon Oskar Arnason i ett pressmeddelande.

– Vi tycker att det är synd att målgruppen ska behöva välja ett arrangemang när de kan få två och därför byter vi datum den här gången. Vårt långsiktiga mål är ett roligare och mer underhållande Skellefteå. Vi kommer att försöka föra en tätare dialog med Kulturföreningen Mullberget och andra aktörer i framtiden för att tillsammans se till att vi breddar utbudet.

Istället för Black Moose den 12 mars håller Brygg CC öppet som vanligt.

– I väntan på DJ Black Moose blir det klubb med våra fantastiska gäster som vanligt, säger Jon Oskar.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons