Annons

Hon är årets glasögonbärare

Annons

Ingela SpecsaversFoto: Pressbild

NÖJE Hon är den som både juryn och svenska folket anser bäst uttrycker sin personlighet och stil med sina glasögon.

Ikväll utsågs Ingela Norberg till Årets Glasögonbärare 2015 på Specsavers finalevent på Sturecompagniet i Stockholm. Hon är den som både juryn och svenska folket anser bäst uttrycker sin personlighet och stil med sina glasögon. Som förstapristagare får Ingela resa till Tanzania som ambassadör för Specsavers välgörenhetsprojekt Ge Syn samt medverka i ett modejobb som visas i PLAZA Kvinna. Detta skriver arrangören i ett pressmeddelande.

I år är det 10 år sedan Specsavers lanserade tävlingen Årets Glasögonbärare i Sverige. Nu, ett decennium senare, har 2015 års bästa glasögonpersonlighet utsetts. Över 400 svenskar deltog i tävlingen och runt 12 000 personer har röstat på sin personliga favorit men det är alltså 45-åriga Ingela Norberg, från Skellefteå, som kammade hem förstapriset.

– Det känns helt galet kul att vinna och det ska bli magiskt att få åka till Tanzania, säger Ingela Norberg, Årets Glasögonbärare 2015.

Årets finaljury bestod bland annat av Emilia Klang, modechef på PLAZA Kvinna, Petra Tungården, stylist och modechef på Metro Mode samt fjolårets vinnare Menfa Baris.

– Ingela Norberg är en färgstark och synlig glädjespridare. Hon använder glasögon som förstärker hennes personliga stil och hon gör det med bravur, säger jurymedlemmen Emilia Klang.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons