Annons

Fler resor till Mallorca

Annons

strandFoto: Pressbild från Ving

RESA Ving utökar charterresorna från Skellefteå Airport nästa år.

Charteroperatören Ving har beslutat att utöka flygningarna mellan Skellefteå och Mallorca. Under vårsäsongen 2016 kommer tre nya avgångar mellan den 7 maj och den 21 maj erbjudas soltörstande Skelleftebor. Resorna är redan nu bokningsbara. Detta skriver Skellefteå Airport i ett pressmeddelande idag.

Sommaren är den period då allra flest väljer att resa på semester, särskilt barnfamiljerna. Boendet blir allt viktigare, ofta viktigare än själva resmålet och för att få de bästa rummen på de mest efterfrågade hotellen gäller det att vara ute i god tid. Det är också Vings egna förädlade hotell, Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels och Family Garden, som släpps upp till försäljning redan nu tillsammans med ett antal andra omtyckta hotell.

– Det är en tydlig trend att allt fler av våra resenärer väljer något av våra hotellkoncept som är unika för Ving och som särskiljer oss från våra konkurrenter. Det är också våra koncepthotell som bokas allra tidigast eftersom man vill försäkra sig om att få precis den semester man önskar. Att kunna flyga från sin lokalflygplats är uppskattat och vi är glada att kunna erbjuda flyg från Skellefteå Airport, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

– Vi är glada över att Ving fortsätter att satsa på charterresor från Skellefteå Airport. Ving är ett starkt varumärke med många fina resmål och hotellkoncept som nu kan nås från Skellefteåregionen, säger Robert Lindberg, VD Skellefteå Airport

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons