Annons

Händer i helgen 22-23/8

Annons

Rekordmatchen

NÖJE Rekordförsök, premiär av dansföreställning och invigning av den nya stadsparken är några av sakerna man kan göra i helgen.

Fredag 22/8

Härligt afterworkhäng kan man unna sig efter en hård arbetsvecka. Flera av restaurangerna och pubarna har flera olika erbjudanden denna helg.

Ikväll är det premiär på dansföreställningen #Nätverk, på Nordanåteatern kl. 19.00. Biljetter finns att köpa på plats i kassan. Föreställningen handlar om relationer och sociala medier. Det är Skelleftetjejen Linn Lundmark, som har skapat koreografin.

Allstar är det fullt pådrag med Joel Norrfors bakom skivspelarna. Nattklubben är öppen från kl 22 och är man över 18 år, så är man välkommen. Även på O´learys är det högt tempo, då kvällens DJ spelar sköna låtar hela kvällen.

I övrigt är pubarna öppna.

Lördag 23/8

Idag är det röjardagar ute bland Skellefteås handlare i centrum. Passa på att göra ett eller flera fynd. Vill ni se Jon Henrik, den kända jojkaren från TV-prgrammet Talang, så ska ni befinna er vid invigninen av Skellefteås nya fina stadspark. Han uppträder under dagen. Givetvis händer det massor med andra trevliga saker där under dagen också.

Även idag finns det chans att se dansföreställningen #nätverk, passa på att köpa de sista biljetterna i kassan på plats vid Nordanåteatern.

Ikväll är det äntligen dags för det stora rekordförsöket, #Rekordmatchen, på norrvalla. Var med och skapa historia. Kl. 19.00 börjar matchen mellan Skellefte FF mot Umeå IK i fotboll. Efter matchen fortsätter partyt i de stora öltälten, bland annat kommer partybandet Krutov att spela där.

Inne  på stan är det Allstar, Verandan och O´learys, som kommer att hålla högt tempo på deras nattklubbar och dansgolv. Allstar kör 18+, Verandan kör 20+ och O´learys välkomnar alla myndiga.

Övrigt så är det givetvis trevligt barhäng, som erbjuds denna kväll också.

Vi ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons