Annons

Händer i midsommarhelgen

Annons

Lanternan

NÖJE Redan på torsdagskvällen tjuvstartar midsommarfirandet då Lanternan har sin premiär för säsongen.

Torsdag 19/6

Många går på långhelg redan idag, vilket inebär att man kan fira midsommar redan ikväll. Den årliga sommarpremiären av Lanternan, i Byske, är givetvis ett stående inslag denna torsdag. partycoverbandet Hat Over Hills spelar hela kvällen, tillsammans med kvällens DJ. Det brukar oftast bli fullsatt, så kom i tid. Bussar avgår från Lanternan kl. 02.15, glöm inte att köpa bussbiljett i entrén på Lanternan.

Känner ni för att ta er en svängom på dansgolvet, så kan vi även rekommendera Folkparken, som ikväll anordnar styrdans till Bandet Thor-Görans. Dansen startar 20.00.

Inne i centrum har de flesta pubarna öppet.

Fredag 20/6

Idag firar vi midsommar och det kan man göra på många olika håll i kommunen. I stan så går det traditionsenliga firandet, som vanligt vid Bonnstan. Redan kl. 12.00 drar det igång där.

Samtliga uteställen är ikväll stängt, så ikväll får ni skapa dans själva.

Lördag 21/6

MidsommartravFolkfest på travet.

En av Skellefteås största folkfester äger rum på Skelleftetravet ikväll, Midsommartravet, med start kl. 19.05. Området öppnar redan kl. 16.00, för de som vill ha bra platser. Massor med trevligheter kommer det att bjudas på hela kvällen.

Vill man fira efter travet, så kan vi meddela att enda ställe som är öppet ikväll är O´learys, som bjuder på ett rykande hett dansgolv, som kvällens DJ skapar tillsammans med sina gäster.

Vi på Megafonen vill önska er alla en GLAD MIDSOMMAR! Vi ses i vimlet!

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons