Annons

Ny destination från Skellefteå

Annons

Gekås Ullared Fotograf: Jesper Molin fd Petersson Profilerna Morgan & Ola-Conny. Fotograf: Jesper Molin fd Petersson / Gekås Ullared

RESA Nu kommer Skellefteborna att kunna flyga direkt till varuhuset i Ullared. Idag släppte Skellefteå Airport ännu en destination man kommer att flyga till.

Ska Charter alltid flygas utomlands? Den frågan startade flygplatschefen Robert Lindberg dagens presskonferens med, då han släppte nästa destination från Skellefteå Airport.

Den 10 November kommer man att kunna ta flyget ner till Skandinaviens största varhus som ligger i Ullared med en befolkning på 800 invånare.

– Vi vet att många norrläningar redan besöker oss och vi vill på detta sätt erbjuda en möjlighet att inte bara handla till markandens bästa priser utan också en behaglig helhetsupplevelse i form av flyg och boende, säger Borris Lennerhov, VD på Gekås.

– Vi är jätteglada över denna satsning och för vår del är det kul att bredda oss, så att fler hittar hit, säger Lise Hellstrand, Marknadschef på Gekås.

Idealiskt läge

– Skellefeås goda läge är idealiskt för att kunna erbjuda kunder i hela norra Sverige att flyga till Ullared och vi har anpassat flygtiderna så att man ska få ut maixmalt av de två dagaran, säger Robert Lindberg.

Ola-Conny och Morgan

– Givetvis kommer vi att ha ett varmt välkomnande och fira premiärturen med pompa och ståt, berättar Lisa och fortsätter.

– Våra tv kändisar Ola-Conny och Morgan kommer givetvis att finnas med på planet för att sätta den rätta stämningen från början.

Efterfrågan styr

– Vi kommer att börja med en flygning och sedan får vi se hur trycket och efterfrågan är från kunderna, meddelar Robert.

Fakta Ullaredsflyget
Avgång Skellefteå 10 nov kl. 09.30
AnkomstSkellefeå 11 Nov kl. 20.00
Flyg med Scandjet Airbus 320
Flygtid till Jönköping 1h 20 min
Pris för premiärturen 1690 kr

För mer info och bokning se www.ullaredsflyget.se

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons