Annons

Händer i helgen 6-7/12

Annons

En Julnattsdröm

NÖJE Andra helgen i December bjuder på ännu en fartfylld nöjeshelg, med bland annat premiär på fjolårets succé ”En julnattsdröm”. Och givetvis andra trevligheter. Här får du några tips på vad ni kan roa er med.

Fredag 6/12

Full fart på Folkparken med årets julshow, White Christmas, Komikerduon Åsa och Monica underhåller under middagen och efteråt är det Coverbandet Hat Over Hills, som fortsätter att leverera party enda fram till stängning.

Även på Verandan kan man avnjuta ett härligt julbord med en fartfylld show. Även denna fredag kommer man att öpnna dörrarna efter kl. 22 för alla som är över 27+, för att fylla dansgolvet ännu en helg med den rätta musiken för kvällen.

UngHästen och Västerbottensteatern ger en föreställning fylld av traditioner som hör den stundande högtiden till. De ger dig en kavalkad av sånger, sketcher och infall. En del är repeterat, en del är improviserat och en del är griljerat. ”Den stora festen” spelas både fredag och lördag. Biljetter köper man på turistbyrån.

Ikväll kan väl ingen ha missat att det är ett hett derby, som kommer att utspelas uppe på Skellefteå Kraft Arena. Det är Skellefteå AIK som tar emot ärkerivalen Luleå som kommer på besök och har du inte fått tag i biljetter upp till arenan, så tipsar vi gärna om att boka bord på någon av stadens sportbarer.

I Övrigt så håller pubarna öppet i vanlig ordning och Allstar öppnar sin nattklubb kl. 22.00 för extra fart och fläkt på deras dansgolv med kvällens DJ.

Lördag 7/12

Även ikväll bjuder Folkparken, Verandan och Västerbottensteatern up till vällagade julbord och fantastik show på var sitt håll.

Lite senare ikväll så är det fulla spjäll på Nattklubbarna, som gäller. Allstar välkomnar alla över 18+ och drar igång 22 och stänger 02.

Verandan är det full fart på kvällens DJ, som levererar hitmusik till det kokande dansgolvet. Åldern är 20+ och 100:- i dörren, som det brukar vara.

Pubarna leverera som vanligt en skön stämning och en bra variation på både underhållning och dryck.

Ses i vimlet!

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons