Annons
Petter, Ison och FilleNöje SKELLEFTEÅ Petter: "Det är en otroligt rolig konstellation"">

”Kör alla låtar tillsammans”

href="http://www.megafonen.nu/noje/kor-alla-latar-tillsammans/">Petter, Ison och Fille Nöje SKELLEFTEÅ Petter: "Det är en otroligt rolig konstellation"

Annons
Petter, Ison och Fille

Nöje SKELLEFTEÅ Petter: ”Det är en otroligt rolig konstellation”

På lördag kommer Petter, Ison & Fille för att spela på Folkparken i Skellefteå.

Megafonen tog sig ett snack med Petter inför uppträdandet.

–  Jag har turnerat i alla dess år och jag älskar att stå på scenen och ha kul, men det är klart att när man gjort det i 15 bast är det roligt att våga utmana sig själv och hitta nya vinklar på nya saker och ting. Ison & Fille har jag känt otroligt länge och vi har musikaliskt alltid både gillat och respekterat varandra, säger han.

Showen heter ”Ikväll är vi kungar”.

– Det är för att Ison har gjort en låt som heter så. Det handlar om den perfekta dagen, eftermiddagen, kvällen och natten. Det spelar ingen roll hur saker är i livet – ikväll är vi kungar. Den känslan vill vi förmedla med den här showen.

De har jobbat hårt för att få till en bra föreställning tillsammans och har fått beröm i recensioner från sina första spelningar.

– Aftonbladet nämnde att spelningen var svintight och det är roligt att det tar upp just det. Det är inte så att jag kör en halvtimme och dom kör en halvtimme. Vi kör alla låtar tillsammans. Jag har fått lära mig deras katalog och dom min. Det är väldigt kul. Rent kreativt är det svinroligt att få köra en annan artists låtar.

Läs mer i Megafonentidningen som kommer nu på torsdag.

Biljetter till eventet hittar ni på Tickster.com »

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons