Annons
SKELLEFTEÅ Kommer i brevlådan imorgon torsdag.">

Tidning nummer 4 är tryckt

href="http://www.megafonen.nu/noje/tidning-nummer-4-ar-tryckt/"> SKELLEFTEÅ Kommer i brevlådan imorgon torsdag.

Annons

SKELLEFTEÅ Kommer i brevlådan imorgon torsdag.

I det här numret kan du bland annat läsa intervjuer med Adrian Lux, Takida, Brolle, Sofia Anderson Lundberg och Deportees. Dessutom berättar Johan Forsberg om vad du inte får missa på Trästockfestivalen och det finns tre sidor fullmatade med grillspecial!

Ni får inte heller missa alla fina erbjudanden som finns i tidningen. Indiska ger 25% rabatt, Ego har 15% rabatt Södergrillen har  pizza för 39 kronor med mera! Köp en latte och få en på köpet på Waynes.

Som sagt: I er brevlåda imorgon torsdag eller så kan ni läsa den här på Megafonen.nu

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons