Annons
SKELLEFTEÅ Vad har jag för krav på min foundation?">

Vad är en bra foundation?

href="http://www.megafonen.nu/mode/vad-ar-en-bra-foundation/"> SKELLEFTEÅ Vad har jag för krav på min foundation?

Annons

SKELLEFTEÅ Vad har jag för krav på min foundation?

Har du någon gång ställt frågan till dig själv: ”Vad har jag för krav på min foundation?”

Ingredienser, täckningsförmåga, resultat och så vidare?

Mineralerna i den makeup vi jobbar med har vårdande effekt och motverkar torr och irriterad hud. Jag upplever den inte fuktgivande, dock så är den fuktbevarande, vilket betyder att den inte är uttorkande. Detta är ett stort plus tycker jag och det betyder att alla kan använda den, oavsett hudtyp och ålder. Mineralerna smälter ihop med min hud och ser naturlig ut och förbättrar min huds kvalitet. Tack vare solskyddet så jobbar den även mot hudåldrande. Själv använder jag den dagligen pga solskyddet. Vår hud påverkas av all tid vi tillbringar framför dator, vanliga lampor, av solen och av klimatförändringar. Kan vi skydda oss mot detta med en makeup tycker jag att det är fantastiskt. Makeupen döljer även mina fina linjer och rodnader/ytliga blodkärl, den ger en fin och naturlig lyster till min hud och den ger även en jämn och naturligt fräsch hudton.

En annan fråga är: Måste man ha problemhud för att använda mineralmakeup?

Absolut inte! Många kan tycka att så länge man inte har problem med sin hud så kan man använda vilken foundation, vilket puder, vilket rouge som helst. Ingen hud mår bra av mineraloljor, konserveringsmedel, talk, vax, parabener, parfym och andra kemiska tillsatser som kan irritera eller täppa igen porerna. Välj därför en makeup som är fritt från allt detta. Har du problemhud eller orenheter så är denna makeup alltså bra för din hud.

Hur bra täcker mineralmakeup?

Det bestämmer du själv. Beroende på borstar och penslar. Man kan få makeupen precis så täckande som man vill ha den, man måste bara få in tekniken med borsten. Jag tycker att den täcker väldigt bra, och jag kan styra själv hur täckande jag vill att den ska vara. T.ex. till fest väldigt täckande och till vardags mindre täckande. Allt beroende på val av borstar.

Sist men inte minst och självklart för att skryta lite, det kan omöjligt vara tur att bareMinerals är med i toppen för åttonde året i rad och för tredje året har förstaplatsen – ”läsarnas favorit” i Damernas Värld. I år har dessutom produkten förbättrats och finns som tidigare med skimmer, men nu också med matte finish. Den som är matte är bra på sommaren, när man går på krogen eller för dig som är blank året runt eller har problemhud. En stor förbättring är att det nu går att försluta hålen i förpackningen med ett click-lock-go, vilket gör att podukten stannar i burken och man slipper få produkten i handfatet och överallt på toaletten.

Kom in på Ego och testa våra foundations som smälter ihop med din hudton och förbättrar din hud. Testa ögonskuggorna som överraskar och öppnar upp blicken, variera med mascaror för varje behov och lek med läckra läppfärger för alla smaker!.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons