Annons
SKELLEFTEÅ Här kan du läsa mer om vad som händer på lördag.">

Kickoff med Sledslayers

class="alignnone size-full wp-image-3027" title="Sledslayers" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/09/Sledslayers-20101.jpg" alt="" width="468" height="163"/> SKELLEFTEÅ Här kan du läsa mer om vad som händer på lördag.

Annons

SKELLEFTEÅ Här kan du läsa mer om vad som händer på lördag.

På lördag har det blivit dags för ett efterlängtat succéparty. Sledslayers kommer till Mollys nattklubb för en kickoff-fest.
Christoffer Strand, som är en av flera arrangörer av Sledslayers, ser framemot att ordna en liten kickoff, och se om partyfaktorn fortfarande håller i sig.

Hur började detta koncept?
– 2003 startade vi detta som en kul grej, jag och några polare, säger Strand och fortsätter. Vi filmade när vi hoppade och gjorde massa trix med våra skotrar, vi var ju bara amatörfilmare så det blev lite klipp som vi fick ihop och slängde ihop till en mindre seriös film på den tiden.

Hur har då detta koncept utvecklats?
– Sedan vi hållit på några år och fått lite mer kött på benen hade vi börjat utveckla filmandet mer seriöst, säger Strand och berättar vidare. 2007 blev året då vi gjorde mera ”fest” av kvällen, vi bjöd in till stor releasefest, av vår skoterfilm på gamla nattklubben Nova, nuvarande mollys, som blev en kanonsuccé, med fullsatt lokal tidigt på kvällen.
– Inför 2008 års fest så spann vi vidare på hur vi skulle överträffa fjolårets succé, berättar Strand.
– Vi tog kontakt med Folkparken, som skulle bli vår nya anhalt för releasefesten, berättar Strand och fortsätter. Vi slog ännu ett rekord av besökare på över 800 personer och succén var given ännu en gång.
– Vi fick så mycket positiv feedback från besökarna att vi gjorde ännu en fest uppe på parken 2009, som även den blev hur grym som helst, berättar Strand.
– Vi hade över 150meters kö in till festlokalen det året efter kl. 22, så alla tog sig inte in, som ville in, berättar Strand och fortsätter. Vi fick stänga insläppet ungefär vid 22.30 och då hade vi fullsatt, vilket innebär 1200 personer.

Vad kan folk förvänta sig inför lördagens fest på mollys?
Ja detta är ju en kickoff, inför den förhoppningsvis stora festen senare i höst, meddelar Strand.
– Vi kommer att visa lite nya och gamla klipp från både vårt material, sledslayers. Men vi kommer även att visa lite klipp från Ruff riders, av Petter Grimborg, som är professionell filmare, med rötterna från Gällivare, men som nu har flyttat ner till Stockholm och utvecklat sitt filmande inom extremsporten, förklarar Strand.
– Kvällens DJ ska blanda friskt från skivbacken, så att folk kommer att dansa som galningar. Vi kommer även att bjuda på ett super hett coverband också, riff raff ruff, inflikar Strand snabbt.
– Detta kommer att bli en kickoff kväll att minnas, säger strand och fortsätter. Vi öppnar dörrarna till festen redan klockan 20.00, så kom i tid för att få en garanterad plats i minglet.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons