Annons
SKELLEFTEÅ Hur less är man inte på att mascaran hamnar under ögonen och uppe på ögonlocket en varm dag i solen, på stan, på stranden, på krogen. Du som har det här problemet vet vad jag menar.">

Sommarens måste i väskan

class="alignnone size-full wp-image-2209" title="Blincmascara" src="https://megafonen.nu/wp/wp-content/uploads/2010/06/468_blincmascara.jpg" alt="" width="468" height="111"/> SKELLEFTEÅ Hur less är man inte på att mascaran hamnar under ögonen och uppe på ögonlocket en varm dag i solen, på stan, på stranden, på krogen. Du som har det här problemet vet vad jag menar.

Annons

SKELLEFTEÅ Hur less är man inte på att mascaran hamnar under ögonen och uppe på ögonlocket en varm dag i solen, på stan, på stranden, på krogen. Du som har det här problemet vet vad jag menar.

Lösningen: Blinc mascara.

Mascaran har den unika förmågan att bilda ”tuber” kring ögonfransarna, vilket gör att den både ger volym och längd till fransarna. Mascaran är vattentålig, men inte vattenfast. Vilket är bättre? Vattentålig! Trots tårar, regn eller simning så sitter mascaran kvar utan att kleta, fälla eller rinna.

Hur tar man bort mascaran eftersom den inte är vattenfast?
Vid vattenfast mascara är vi vana vid att använda eye makeup remover. Till blinc mascara behövs bara vatten, mycket och ljummet vatten, sedan ett lätt tryck & drag med fingertopparna och tuberna glider av fransarna.

Frågan brukar komma om mascaran är vattenfast, och det är den alltså inte, blinc är bättre än så! Den största skillnaden mellan blinc mascara och en vattenfast mascara tycker jag är att blinc är mycket enklare att ta bort. Med vattenfast mascara kan man få gnugga tills ögonen blöder, vilket då betyder att hela ögonområdet får lida för detta. Man blir torr, öm och röd. Näe, tacka vet jag blinc. Det blev min räddning!

Blinc har också lanserat en fransböjare, med värme. Den traditionella fransböjaren vet alla hur den ser ut och alla vet nog vid det här laget att den inte är så bra för fransarna. Den klämmer, viker och utsätter ögonfransarna för ett sådant tryck som kan skada och till och med bryta av fransarna.

Alla har väl någon gång provat att locka sitt hår eller använda en plattång, vilket är värme och gör att det håller längre. Samma gäller för fransarna, värmen ger en mer långvarig & naturlig böj som håller hela dagen. Blinc heated lash curler är värd varenda krona – och den är absolut inte dyr!

Både mascaran och fransböjaren finns hos oss på Ego.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons