Annons
Foto: Arkivbild

I helgen: Viltolycka, trafikbrott och bråk – ung a-traktorförare anmäld

NYHETER I helgen uppdagade polisen bland ett misstänkt ringa narkotikabrott. Därtill ska en ung a-traktorförare ha kört onykter.

Annons

En knapp timme efter midnatt, natten till lördag, larmades polisen ut i centrum med anledning av en misstänkt misshandel. Två män var då inblandade i ett bråk. Den ene omhändertogs enligt Lob, lagen om omhändertagande av berusade personer. Han är nu även misstänks för ringa narkotikabrott, och den andre misstänks för misshandel.

Senare vid halv fem-tiden på lördagsmorgonen stoppades en a-traktor utanför stan. Den minderåriga föraren blåste positivt i polisens sållningsinstrument och misstänks nu för rattfylleri. Hen överlämnades till sina vårdnadshavare. En anmälan har gjorts.

Annons

Ett dygn senare, tidigt på söndagsmorgonen, skedde en viltolycka på väg 814 utanför Skråmträsk. En lastbil ska ha krockat med en älg, men ingen person kom till skada.

Sent på söndagskvällen bötfälldes sedan två förare på  E 4 i centrum. Den ena körde för fort. Enligt polisen ska den andra, en taxichaufför, inte ha haft sin tidbok med sig.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons