Annons

Polisen i Pajala misstänker mord – avliden person hittad efter brand

NYHETER Två personer misstänks för mord och mordbrand.

Annons

På tisdagskvällen larmades SOS om en brand i terrängen utanför Pajala. I samband med släckinsatsen anträffades en avliden person. Omständigheter kring händelsen har gjort att polisen inlett en förundersökning om misstänkt mord och mordbrand.

Under onsdagskvällen kunde polisen gripa två personer, en man i 60-årsåldern och en kvinna i 50-årsåldern. De har anhållits, på sannolika skäl misstänkta för brotten.

Polisen har hållit förhör, genomfört en teknisk undersökning på brandplatsen och jobbar nu vidare med utredningen, som leds av åklagare. Innan klockan 12.00 på lördag ska åklagaren ta ett beslut om mannen och kvinnan ska begäras häktade.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons