Annons
Foto: Pexels

Upphittade kroppen identifierad: Den försvunna kvinnan är hittad – polisen har underrättat anhöriga

NYHETER Rättsmedicinalverket har nu fastställt identiteten hos den avlidna person som hittades utanför Skellefteå förra veckan.

Annons

En söndagseftermiddag i december hittades hennes tomma bil på en lägda i Boviken. Sökandet efter den försvunna 53-åringen har engagerat polisen, Missing People och en hel bygd. Även när polisen avbröt sin sökinsats fortsatte många frivilliga att leta.

Trots allt engagemang skulle det dröja fram till onsdagen den 17 mars för en person att hittas, avliden. Rättsmedicinalverket har undersökt kroppen och i dag tillkännager polisen att identiteten är fastställd. Det är den försvunna kvinnan som har anträffats.

– Polisen har underrättat anhöriga, berättar polisen David Helgesson vid lunchtid.

Inväntar obduktionsresultat

När kroppen hittades förra veckan inledde polisen en förundersökning om vållande till annans död, då brott inte har kunnat uteslutas. Dödsorsaken har inte fastställts ännu, den delen av undersökningen tar längre tid, och utredning är därför öppen.

– Det arbetet fortgår, men det tar förmodligen tid innan vi får svaren. Obduktionen kommer att vara vägledande för om vi ska misstänka brott, säger David Helgesson.

Sedan kvinnan hittades har ingenting nytt framkommit som skulle antyda på brott.

Du kanske också vill läsa:
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons